Yoga

Jag är utbildad yogainstruktör (200 RYS) hos My Vinyasa Practice med lead trainer

Michelle Young. Jag avslutade utbildningen i september 2021.

Jag undervisar i Vinyasa flow yoga och brinner för den lite mer fysiska fromen av yogan där både kroppen och huvudet utmanas. 


Jag håller yogaklasser lite sporadiskt hemma. Håll koll på min Instagram @bodyandmindbytherese för att inte missa något. 

Du kan också boka in privata sessioner antingen enskilt eller för en privatgrupp. Kanske något för en möhippa, kickoff, på kontoret eller för tjejgänget? Jag anpassar efter era önskemål och behov.


Här kommer lite information om min personliga yogaresa:

För fyra år sedan gick jag på min första yogaklass. Vem kunde tro att det skulle förändra så mycket? Jag var innan det helt övertygad om att yoga inte var något för mig som var så ”stel” och ovig och dessutom gillade träning där man blev riktigt trött efter. Bara tanken att ligga stilla och inte tänka på något i slutet av passet stressade mig. Tänk så fel jag hade. Det visade sig att det var precis det jag behövde. Jag behövde mjukheten och smidigheten i yogan som balanserade upp mig och mina tidigare stelheter i rygg och nacke är så mycket bättre nu. Jag är dessutom starkare både fysiskt och mentalt än jag någonsin varit. Yogan ger mig den nedvarvning min hjärna behöver och den gör framförallt att jag mår så bra! Boka yogaklass

Vill du boka en yogaklass med mig så kontakta mig på formuläret på hemsidan.

Ni kan antingen komma till mig eller så kan jag komma till er. 


Kostnad: 690 kr/h

För företagsbokningar kontakta mig för offert.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag från jobbet. Jag är registerad hos Epassi.